Om stedet

LBP Strength and Fitness findes på Nikkelvej 1 i Randers SV.

LBP Strength and Fitness er et eksklusivt personlig træningscenter. Det er dermed kun adgang til centeret ved samarbejde med en personlig træner. Centeret har over 300m² træningsareal. Der er samtalerum, omklædning, toilet og kantine i bygningen.

Kvalitet, frihed og plads til bevægelse

Centerets træningsområde er fyldt med nøje udvalgt udstyr der gør at træningen kan skræddersyes til den enkelte klient. Masser af special udstyr sikrer at du får det størst mulige udbytte af din træning. Foruden udstyr af høj kvalitet er der bevidst lavet store frie områder der giver oplevelsen af frihed under træningen samt skaber plads til effektiv bevægelsestræning.

Her er det muligt at træne uden at føle sig udsat eller at folk stirrer. De unikke omgivelser giver følelsen af nærvær, kvalitet og plads. Her er kun dig og din træner.

Ved interesse i et træningsforløb afholdes en gratis og uforpligtende samtale, hvor der også er mulighed for at se træningscentret. Kontakt mig for at booke en samtale.

Masser af muligheder til din træning

Foruden et stort udvalg af håndvægte og vægtstænger forefindes et udvalg af udstyr som er medvirkende til at gøre din træning unik og effektiv. Fx. specialgreb fra MAG (Maximum Advantage Grip), safety squat bar, hexbar, logbar, diverse styrke- og vægtløfterstænger, bumper plates, farmer walk stænger, TRX, prowler, slædetræk, battle ropes, kettlebells, slam balls, medicin bolde, sandbags og masser af andet.