Motorsport

Træning til Road Racing

Udviklingen inden for motorsport går stærkt. Banecyklerne bliver fortsat hurtigere og det stiller stadig stigende krav til føreren af motorcyklen.

Road Racing er en sport der stiller store krav til førerens kondition, styrke og udholdenhed. I road racing er der ofte et stort fokus på optimering af motorcyklen. Men det har enorm betydning at føreren er i stand til at fokusere, reagere og blive i sit flow uden at blive udmattet.

Læs mere om fysisk træning i artiklen jeg har skrevet til trackdayguiden her: https://www.trackdayguiden.dk/tips-guides/art-sundhed-trackdays/

Jeg tilbyder individuel kost og træningsvejledning specifikt til Road Racing.

Der udvikles lige nu på produkter der gør træningsvejledning og coaching specifikt til road racing tilgængeligt for alle road racing entusiaster. Det forventes det er klart i løbet af sommeren 2022.

Følg med på facebook og instragram siderne @fitnessforroadracing og RR Fitness

Spile Racing Team

Fysisk Træner for 2x Road Racing Danmarksmester og vinder af German Moto Masters 2021, Mike Spile.

Læs mere om mike på spileracing.dk


Træning til Rallye

I Rallye påvirkes køreren af store kræfter under et løb. Retningsskifte, opbremsning og banens kuperede overflade betyder at køreren skal imødekomme mange forskelligartede udfordringer. Særligt arme, nakke og torso er belastet under kørsel.

Broberg Motorssport

Fysisk Træner for Rallye kører Michael Broberg.

Læs mere om Broberg motorsport på https://www.facebook.com/brobergmotorsport/