Vanecoaching

I vanecoachingen arbejder vi med at skabe vedvarende resultater ved at ændre din adfærd. Vanecoaching kan være dit redskab til at ændre dine vaner, din adfærd og din livsstil.

Vanecoaching er i sin enkelthed coaching på dine vaner. Det kan være eksisterende vaner man ønsker at ændre eller nye vaner man ønsker at indføre i sin hverdag.
Ofte tager vanecoaching udgangspunkt i en livsstilsændring, som for eksempel et vægttab, men det kan også være coaching på tanker, karriere, produktivitet eller andet. Vanecoaching kan være et effektivt redskab til at ændre adfærd så du kommer tættere på det du gerne vil opnå.

Dine vaner betyder mere end du tror. De handlinger vi udfører konsekvent, er det der udgør hvad vi får ud af livet. Ved at ændre på vores vaner kan vi ændre på den måde vores liv udfolder sig og dermed skabe de resultater for os selv, som vi virkelig ønsker.

Her får du ingen slankekure eller quick-fix der kun virker på kort sigt. Vi beskæftiger os ikke med restriktioner og løftede pegefingre, men tager udgangspunkt i dig og i dit liv.

Vanecoaching er en samtale der tager udgangspunkt i en ændring du ønsker skal ske. Igennem struktureret spørgeteknik skabes refleksion og vi finder sammen frem til den adfærd der kan føre til de ønskede resultater.

En session tager ca. 50 minutter. Første gang vi mødes vil der normalt skulle bruges mere end en session.

Prisen for vanecoaching er 850 kr. inkl. moms per session.

Coaching kan foregå i lokaler i Århus, Auning eller hos dig. Kontakt mig på info@danielaagaard.dk for at høre mere om vancoaching.