Til Erhverv

Sundhedsydelser til virksomheder.

Jeg laver kundetilpassede sundsheds- og træningsforløb målrettet mod mindre sygefravær og øget produktivitet for virksomheder.

Når virksomheder ser på deres medarbejderes velbefindende involverer det ofte en vurdering og indsats for et forbedret arbejdsmiljø. Et bedre arbejdsmiljø kan dog ikke erstatte en god nats søvn eller det fysiske overskud der skabes ved bevægelse og træning. Størstedelen af vores tid foregår med fritidsaktiviteter og søvn. Et menneskes kost, søvn, fysiske- samt psykiske overskud er medvirkende til, at definere den helbreds- og sundhedsmæssige tilstand. For, at forbedre sundheden er det derfor afgørende, at der ses på alle aspekter af menneskets liv. Med et sundhedsforløb fra os motiveres medarbejderne til ikke kun at medvirke til et bedre arbejdsmiljø, men at forbedre deres generelle sundhed, også når de ikke er på arbejde.

De sundhedsudfordringer vi møder i vores hverdag er forskellige afhængig af vores jobfunktion. Sundhedsydelser for virksomheder er derfor altid skræddersyet til jeres medarbejdere.

Gennem øgning af medarbejdernes bevidsthed om egen sundhed, skabes en oplevelse af handlekraft for den enkelte, og dermed et medansvar for egen sundhed. Gennem vores sundhedsforløb giver vi dine medarbejdere simple værktøjer til en sundere hverdag, en forbedring af den enkelte medarbejders sundhed giver øget produktivitet, mindre sygefravær, forbedret trivsel og større arbejdsglæde.

Læs mere om sundhedsforløb her:

Træning for begyndere pdf

Livsstilskursus pdf

Personlig Sundhedskonsulent pdf

Sundhedsløsninger til virksomheder er sjældent standard og alle løsninger kan derfor tilpasse og skræddersyes til jeres unikke behov.

Har i en mindre virksomhed (under 50 medarbejdere) kan der lige nu søges tilskud til sundhedsfremmende tiltag. Læs mere på erhverstyrelsens hjemmeside via dette link: https://at.dk/arbejdsmiljoearbejdet/arbejdsmiljoepuljen/sundhedsfremme/?fbclid=IwAR3Rid7bFR6NumBSJj6VQmkXgisTV82L4OAmun7fpjdx7n3P9D9ANlksH90

Med over 10 års erhvervserfaring inden for industri, kontor og ledelse får jeres virksomhed en sundhedskonsulent med indgående kendskab til de sundhedsudfordringer jeres medarbejdere kan stå over for.

Kontakt mig på info@danielaagaard.dk for at høre mere om hvad jeg kan gøre for jeres virksomhed.